Pvc-Vízszigetelés

LAPOSTETŐ SZIGETELÉS
MEDENCEÉPÍTÉS
MEDECE FÓLIÁZÁS

Pvc-Vízszigetelés

LAPOSTETŐ SZIGETELÉS
MEDENCEÉPÍTÉS
MEDECE FÓLIÁZÁS

Medenceépítés

Betonfalú és fémfalas medencék építése

A betonfalú és fémfalas medencék építésekor a földmunkához kőművesmunka is társul. A medence aljzatának, betonfal esetén a falainak, és lépcsőinek elkészítéséhez beton, és zsalukő vagy isostone (polisztirol falazóelem) szükségeltetik. A kivitelezéshez nagyon fontos a pontos és szakértő kéz és szem. Cégünk csapata teljeskörű medenceépítést vállal, a földmunkáktól a gépészeti kellékek beszereléséig!

Egy medence gépészeti kellékeinek tárháza jó néhány berendezést foglalhat magában. Ezen berendezések költséghatékonyabbá, kényelmesebbé, és sokkal élvezetesebbé teszik a medence használatát. A legegyszerűbbek a szűrők és a vízforgatók, amelyek még a szupermarketekben vásárolt, nagyobb méretű medenceszettekben is megtalálhatók.

A luxuskellékek közé tartoznak a masszázsgépek, a beépített vagy befüggeszthető ellenáramoltatók, a nyakzuhanyok – különböző kiömlőfejjel, valamint a medencefűtő készülékek.

Például az ellenáramoltató (képünkön) zseniális megoldás arra, hogy kisméretű medencénket hosszútávúszáshoz is tudjuk használni!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! Korrekt árak, szakszerű és gyors munkavégzés!

Hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is, ha részletesebb információra, vagy komplett medenceépítésre van szüksége!

Hívjon most a 06 70 / 389-43-42 telefonszámon!

Lépjen velünk kapcsolatba!

+36 70 389 43 42

A weboldal üzemeltetője: Búzás Lajos EV.
Székhely: 2200 Monor,
Telefon: +36 70 389 43 42
E-mail: tutiszigeteles@gmail.com

pvc-vizszigeteles.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2022